ONDERSTEUNINGSGROEP 


In augustus 2021 is de ondersteuningsgroep van de Energie Coöperatie Kort Haarlem gestart.. Deze ondersteuningsgroep is primair gericht op het helpen van bewoners van de buurt Kort Haarlem bij het kiezen en uitvoeren van individuele maatregelen voor CO2 reductie.

De ondersteuningsgroep maakt gebruik van eigen kennis, verzamelt kennis, doet zelf onderzoek of laat dit doen en laat zich adviseren door derden.

De ondersteuningsgroep houdt zich niet bezig met het energiebeleid, collectieve acties, projecten en pr voor de energie coöperatie

De werkzaamheden van de ondersteuningsgroep gaan mogelijk overlappen met de werkzaamheden van het kennisinfrastructuurnetwerk i.o. van de Energie Coöperatie Gouda en met de Woonwijzerwinkel. De ondersteuningsgroep van de Energie Coöperatie Kort Haarlem zal zich echter richten op de specifieke situatie van bewoners in de buurt Kort Haarlem en is niet commercieel. De tijd zal leren hoe het verder loopt.

Er is een beperkt budget beschikbaar voor vergaderruimte, hulpmiddelen, reiskosten e.d.

We zoeken nog meer mensen die kennis of ervaring hebben met isolatie, zonnepanelen, zonneboilers of warmtepompen én mensen die actief kennis willen opbouwen.

Wil je meedoen?


De ondersteuningsgroep van de Energie coöperatie Kort Haarlem heeft in september 2021 twee onafhankelijke notities gemaakt om u te helpen bij het nadenken en aanschaffen/financiëren van zonnepanelen. U kunt de notities hier downloaden!

De bedoeling is deze notities indien nodig aan te vullen, te verbeteren en te actualiseren.  Vragen en opmerkingen zijn welkom via info@energiecooperatiekorthaarlem.nl