Ervaringen/tips met plaatsen nieuw glas (7)

Gepubliceerd op 19 april 2023 om 13:38


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Jan Hagoort
5 maanden geleden

In 2015 hebben we in het hele huis HR++ glas aan laten brengen. Dit is gedaan door A&B Glaszetters uit Schoonhoven. (info@aenbglaszetters.nl) Ze hebben het razend druk maar leveren tegen scherpe prijzen. Het aanvragen van een offerte loont zeker de moeite van het vergelijken met een andere glaszetter. Uiteindelijk bleek naar twee jaar dat er een ruit "lek" was. Geen probleem. Ingemeten en kosteloos vervangen!

Rien van Rooij
5 maanden geleden

Justin den Hartog heeft al bij diverse woningen tot volle tevredenheid bestaand vast glas vervangen door HR+++ triple glas U-waarde 0,6 en HR++ glas Uwaarde 1,1 in de draaiende delen, inclusief (geluiddempende) HR-ZR ventilatieroosters.. Korte levertijden!
Desgewenst ook 8,3 mm dik vacuüm BENGglas HR++++ met U-waarde 0,4!
06-57 93 33 47 info@glasservicedenhartog.nl

Jan de Mos
5 maanden geleden

Ik begreep van Evert dat je subsidie hebt gekregen voor het plaatsen van triple glas zonder dat je hoog isolerende kozijnen hebt laten aanbrengen Hoe is dat gelukt, want daar is toch geen meldcode voor?

Hans Koning
5 maanden geleden

Rien: zou je ook kort iets kunnen zeggen welke prijzen ongeveer worden betaald?

Rien van Rooij
5 maanden geleden

Ik heb zelf mijn glas laten vervangen juni 21.
Dat was ca. 20 m2 triple en 10 m2 HR++ glas.
Dat koste toen nog via GGH € 4.500 en € 1.500 voor de geluiddempende HR-ZR roosters.
Bij latere aanvragen was GGH veel duurder.
Bij mijn buurman is gisteren identiek het glas en de roosters vervangen, dit koste bij den Hartog in totaal € 8.000. Vergeet niet dat daarna de kozijnen aan binnen en buitenkant geschilderd moeten worden, ca. € 65/m2 voor buiten en ca. € 55/m2 binnen.
Mijn subsidie aanvraag heb ik als voorbeeld naar Evert gemaild.
Ik heb vervangen van het glas gecombineerd met het extra isoleren van de 4 cm rest spouw als 2e maatregel. Dit kon ik betalen vanuit de subsidie welke ik anders niet zou hebben gekregen.
Voor de zekerheid heb ik de gevel daarna nog wel gehydrofobeerd met Funcosil FC van Remmers chemie. Dat kun je zelf eenvoudig aanbrengen met witkwast en roller.
Desgewenst kan ik dat goedkoop voor jullie collectief inkopen via de groothandel.
De gasleverancier weet wat de code is.
Vervolgens scan je de facturen en dien je die in via RVO ISDE als aangegeven.

Jan de Mos
5 maanden geleden

Bedankt voor je reactie Rien! Ik heb eerder via Evert jouw subsidieaanvraag van 26-8-2021 gezien i.v.m. een afgewezen subsidieaanvraag voor HR+++ glas door een lid van onze coöperatie. Over jouw subsidieaanvraag is toen wel positief beslist. Je had subsidie gevraagd voor HR++ glas en ook alleen de bijbehorende meldcode KA18531 gebruikt. Heb je toen ook subsidie gekregen voor het HR+++ gedeelte zonder vervangen kozijnen?

Rien van Rooij
5 maanden geleden

Beste Jan, zoals in mijn mail aangeven hoef je je kozijnen niet te vervangen om toch ISDE subsidie te verkrijgen. Je glasleverancier kent de desbetreffende meldcode.
Ik kan geen bijlages versturen.
Graag ISDE subsidie lijst op deze website plaatsen?