Warmtefoto van uw dak met een drone.

Marc Schouten is gecertificeerd dronepiloot en ‘thermograaf’. Hij heeft gevraagd of bewoners in onze buurt interesse hebben in vanuit de lucht gemaakte warmtefoto’s van hun dak tijdens de eerstvolgende koude periode. Kijk voor meer informatie op www.uwdroneservice.nl

Warmtefoto’s vanuit de lucht kunnen aanvullende informatie leveren over de kwaliteit van uw dakisolatie t.o.v. onze warmtescans.  Daarom hebben wij besloten zijn aanbod aan u door te geven. Evert Hasselaar van onze coöperatie zal samen met Marc de foto’s analyseren en met een verslag aan u leveren.

De kosten zijn € 25 per woning. De prijs zakt als iemand het initiatief neemt om de inschrijving voor meer dan vijf woningen tegelijk te coördineren. De opnamen worden per adres gemaakt, dus niet voor een hele straat. U kunt zich opgeven via info@uwdroneservice.nl 

Vermeld adres en telefoon voor contact en e-mailadres voor het verslag. Marc zal een bericht sturen over wanneer de opname zal plaatsvinden, uiteraard met de voorwaarde dat het na deze melding niet stormt of heeft geregend.

Suggesties om de analyse te optimaliseren:

  1. Hoe beter en langer (minstens vijf uur) u de ruimten onder het dak verwarmt, hoe meer informatie uit de beelden te halen is. Het temperatuurverschil met buiten is bij voorkeur minstens 15 graden.
  2. Geef aan welke ruimten onder het dak u verwarmt en waar warmtebronnen staan.
  3. Geef aan of het alleen om het hoofddak gaat of ook om een platte aanbouw ernaast.