PERSOONLIJKE ERVARINGEN


Wilt u ook iets vertellen over uw ervaringen? Neem dan contact met ons op via info@energiecooperatiekorthaarlem.nl 


Vervolg ervaringen Boukje met verduurzamen

Een half jaar na haar vorige verhaal vertelt buurtgenoot Boukje wat er allemaal gebeurd is in/aan haar woning om gas en elektriciteit te besparen!

Meer lezen ...


De ervaringen van Boukje met verduurzamen

Hoe kom je tot geleidelijke verduurzaming van je woning? Buurtgenoot Boukje vertelt haar persoonlijke verhaal!

Meer lezen ...


Video over plaatsing zonnepanelen

De plaatsing van zonnepanelen in het kader van de Gouda Zonnepanelen Actie is volop bezig.Van één van de plaatsingen in de buurt Kort Haarlem is op 10 januari 2022 een video gemaakt.

De Gouda Zonnepanelen Actie is op 6  november 2021 gestart in samenwerking met Energie Coöperatie Gouda en de Woonwijzerwinkel en u kunt nog meedoen tot 1 mei 2022.

Wilt u meer weten? Kijk dan op de site van de Woonwijzerwinkel


Ervaringen met radiatorventilators

Een radiator ventilator blaast de warme lucht  naar buiten, waardoor een ruimte sneller opwarmt en je energie bespaart (volgens de reclame maximaal 22%). Buurtgenoot Jan de Mos kocht zo'n ventilator.

Meer lezen ....


Video van een bezoek van buurtgenoot en energiecoach Evert Hasselaar

U kunt een gratis advies van een energiecoach aanvragen. Een aantal buurtbewoners heeft dit al gedaan. Hiernaast een impressie van een bezoek van energiecoach Evert Hasselaar aan een buurtgenoot.


De ervaring van buurtgenoot Victor van Straaten die van energielabel G naar B ging

Veel huizen in de buurt hebben standaard energielabel G. Hoe dat verbeteren naar B? Impressie van een stappenplan, uitgesmeerd over een aantal jaren met als uitgangspunt: als je iets doet, doe het in één keer goed. Isoleren: zo goed mogelijk. Zonnepanelen: zoveel mogelijk als er passen.