ZONNEPANELEN AANSCHAFFEN BIJ GROENPAND


Voor een eerste indruk heeft Groenpand 4 globale offertes verstrekt (zie hieronder), maar offertes zullen per situatie verschillen 

Raamofferte 3510 Wp
PDF – 48,0 KB 191 downloads
Raamofferte 4680 Wp
PDF – 47,8 KB 187 downloads
Raamofferte 2340 Wp Op Plat Dak
PDF – 48,4 KB 160 downloads
Raamofferte 3800 Wp Op Plat Dak
PDF – 48,4 KB 166 downloads

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen vraagt Groenpand u om te beginnen deze korte vragenlijst in te vullen met o.a. vragen naar uw jaarlijkse stroomverbruik is en uw type dak. Met deze informatie kan Groenpand bepalen welk zonnestroomsysteem het beste aansluit bij uw woning en stroombehoefte. 

Na het invullen van de vragenlijst ontvangt u van Groenpand een link om zelf een huisopname in te plannen (indien uw dak geschikt is). Groenpand komt altijd langs voordat ze de definitieve offerte uitbrengen. Groenpand heeft twee dagen gepland voor huisopnames voor ieder die een passende offerte wenst, namelijk 5 en 7 december 2022. Tijdens de huisopname met de specialist wordt uw dak bekeken, maar ook de meterkast en de plek waar de omvormer geplaatst zou kunnen worden. Ook worden uw wensen en vragen besproken.

Na de huisopname krijgt u van Groenpand een offerte en een verwachte levertijd. Door de schaarste zal deze meerdere maanden zijn.